we make you smile again

Wie wij zijn

 

Wij zijn gespecialiseerd in prothesetechniek en implantologie en hebben inmiddels meer dan 30 jaar ervaring en vinden het nog steeds een uitdaging om samen met U een prothese te maken waarbij voorop staat dat wij pas tevreden zijn als U weer vol zelfvertrouwen kunt lachen.

Het aanmeten van een nieuwe gebitsprothese is een mooi vak.

Samen met U als klant een prothese maken waarbij voorop staat dat er een prothese gemaakt moet worden die goed functioneert.

Het functioneren van een gebitsprothese is veel meer dan alleen maar goed kunnen kauwen. De prothese moet er mooi uitzien en een verlengstuk van uw zelf zijn.

Het spreken is met een nieuwe prothese ook anders dan u gewend was. Door de tanden en kiezen op de juiste positie te plaatsen kunnen we invloed hebben op de spraak. Uiteraard moet u ook weer goed kunnen kauwen met de prothese. Al met al kunnen we zeggen dat als u een prothese draagt deze medeverantwoordelijk is voor de manier waarop u in de samenleving staat.

Lacht u breeduit, of houdt u de hand voor de mond. Kunt u lekker uit eten zonder dat u bang bent dat de prothese los komt. Doet de prothese pijn, of zit de prothese los in de mond. In veel gevallen kunnen wij hierbij helpen.

Vandaar dat wij een eigen behandelkamer hebben zodat u als klant ook rechtstreeks bij ons behandeld kunt worden. Dit doen wij door nauw samen te werken met een tandprotheticus en tandarts op onze locatie.

Daarnaast werken wij ook samen met tandartsen in de regio.

100%

Made in Holland

Uiteraard werken wij uitsluitend met gecertificeerde producten van Nederlandse makelij en hanteren een transparante werkwijze.

Wij zijn aangesloten bij de Branchevereniging Tandtechniek en bij het Kwaliteitsregister Tandtechniek, meer informatie hierover vindt u op de desbetreffende websites

we make you smile again

we make you smile again