Hoe oud is uw kunstgebit?

Mensen lopen vaak langer door met een kunstgebit dan nodig. Na vijf jaar is een kunstgebit meestal aan vervanging toe. Kaken slinken nu eenmaal in de loop der jaren. Uw kunstgebit gaat los zitten, het kauwen gaat ongemerkt moeilijker.

Vergoeding verzekering

Na vijf jaar heeft u ook recht op een nieuw kunstgebit. Veel mensen zijn zich daar geen eens bewust van. Maar ook in de nieuwe basisverzekering is vervanging om de vijf jaar opgenomen. De kosten voor een kunstgebit worden voor 75% vergoed. Een aanvullende verzekering kan de overige 25% vergoeden.

Via de tandarts

Wij werken in opdracht van de tandarts. Uw eigen tandarts kent de historie van uw mondsituatie. Dat is wel zo vertrouwd. Steeds vaker stuurt de tandarts uw langs het tandtechnisch laboratorium. Bijvoorbeeld om de kleur te bepalen die het beste bij uw gebit past. Ook bij Gramsen Tandtechniek is dit mogelijk.

Omdat we het van belang vinden dat u als patiënt weet welke materialen in uw mond gaan, geven wij de tandarts desgevraagd altijd de Verklaring van Overeenstemming mee. Hierop staan alle gebruikte materialen vermeld. Vraag hierom bij uw tandarts.

Gratis inzicht in tandtechnische mogelijkheden

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Bijvoorbeeld een goede nieuwe prothese of implantaten (klikgebit).

Kom dan eens vrijblijvend langs op ons tandtechnisch laboratiorium, bel 0478-508135 voor een afspraak.